Over ons

Welkom op onze website met trendy producten voor de inrichting van je huis! Het begin van een ambitieus voornemen dat we al jaren hebben, namelijk: het verkopen van ‘home-producten’ die wij met veel liefde en zorg selecteren.

Pura Flora betekent ‘pure bloem’. Alles wat puur is geeft je het meeste vertrouwen in het leven. Het is namelijk precies dat wat je ervan verwacht. Wij hebben samen altijd genoten van de pure gebeurtenissen in ons leven. Of het nou een last of een lust is, het geeft je namelijk altijd volle vertrouwen en eerlijkheid. De naam Pura Flora doet ons alleen maar denken aan al die pure mooie ‘events’ die ons zijn en nog zullen overkomen in het leven.

Het oprichten van een webshop waar we stijlvolle home-producten kunnen verkopen is een passie van ons waar we al een hele lange tijd ons beroep van wilden maken. We hebben onze passie ongeacht alle mitsen en maren durven te volgen! We willen deze passie waar we een begin aan hebben gemaakt graag op een eerlijke en betrouwbare wijze uitbreiden en voortzetten! Dat is toch ook een van de mooiste dingen die je kunt waarmaken in je leven!

‘Je huis is het hart van je leven!’ Het is een plek waar je aan het einde van je dagelijkse activiteiten altijd weer terugkeert. Het is een plek wat als thuis moet voelen. Een juiste inrichting speelt daarbij een belangrijke rol. Dat kunnen hele kleine touch-ups zijn.

Wij hebben voor jou met veel liefde en zorg verschillende producten geselecteerd waarmee je de inrichting van je huis eigen kunt maken! Neem snel een kijkje in ons assortiment en maak van je huis een thuis!

Vergeet ons ook niet te volgen op social media en help je vrienden ons vinden!